Actual

ULTIMĂ ORĂ // ANRE are un nou director al consiliului de administrare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova are un nou director consiliului de administrare. Este vorba de Alexei Taran. Candidatura sa a fost aleasă cu votul a 59 de deputați.

Potrivit CV-ului, este născut în 1984 și deține cetățenia Republicii Moldova.

Și-a început activitatea profesională în 2007 în România, în calitate de manager dezvoltare în domeniul construcțiilor, până în 2009. Din 2009 până în 2010 a activat în Republica Moldova, ocupând funcția de marketing manager în industria alimentară, în perioada 2010-2019 a ocupat diverse poziții în industria petrolieră din Moldova, iar din mai 2019 până în august 2020 a lucrat în calitate de șef de departament aprovizionare strategică și stocuri obligatorii în industria petrolieră din România. Din august 2020 până în octombrie 2021 a ocupat funcția de acționar/administrator la o companie din comerț din România.

În anul 2006 și-a luat licența în Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din București, România. A obținut diploma de masterat în 2008 la aceeași universitate.

De asemenea, a făcut cursuri de instruire în România și Germania.

Cunoaște următoarele limbi: nativă – română, excelent – engleză și rusă.

loading...

Comments are closed.