Politică

ULTIMĂ ORĂ // Anunțul lui ȘOR despre votul pentru Natalia Gavrilița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul fracțiunii parlamentare a PP ”ȘOR”, Ilan Șor a anunțat că în seara acestei zile formațiunea sa va decide dacă va susține Cabinetul de miniștri în frunte cu Natalia Gavrilița, transmite Telegraph.md

Șor spune că cel mai probabil guvernul Gavrilița va fi votat de fracțiunea sa.

Politicianul fugar spune că nu va face acest lucru nu pentru ca să fie pe placul lui Gavrilița, Sandu sau a altcuiva, ci din profund respect pentru alegerea poporului, care, de această dată, a decis să încredințeze puterea unei singure forțe politice.

”Mi se pare o prostie să ignori acest fapt sau să pretinzi că nu s-a întâmplat asta. Prin urmare, cel mai probabil, vom vota, în avans, pentru un nou Guvern. În schimb, solicităm ca noua guvernare să respecte opțiunea cetățenilor care au votat pentru ale formațiuni, inclusiv pentru Partidul „ȘOR”.

Încă înainte de alegeri am spus: întreaga clasă politică trebuie să se unească acum mai mult ca niciodată. Suntem obligați să ne unim în numele țării și poporului. Sper foarte mult că noua putere, spre deosebire de Guvernul precedent, va fi ghidat de interesele oamenilor și nu de răzbunare politică”, a declarat Ilan Șor.

Citește și: Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat lista a ministerelor viitorului Guvern

loading...

Comments are closed.