Alte știri

ULTIMA ORĂ // Arbitrajul de la Stockholm ar fi suspendat rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Arbitrajul de la Stockholm ar fi suspendat rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Chișinău, informează Avia Invest SRL.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Avia Invest SRL informează că ieri a fost anunțată decizia provizorie a Curții Internaționale de Arbitraj de la Stockholm la cererea împotriva Republicii Moldova privind încălcarea legislației naționale și internaționale în relațiile cu concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău.

Curtea de Arbitraj a interzis Republicii Moldova să efectueze acțiuni de reziliere a contractului până la decizia finală și a interzis orice executare a notificării de reziliere a concesiei trimise companiei la data de 8 iulie 2020.

Gestionarul aeroportului și acționarii săi anunță că salută decizia Curții Internaționale de Arbitraj de la Stockholm și informează publicul că nu au urmărit niciodată o astfel de dezvoltare a evenimentelor.

Compania reiterează faptul că a fost întotdeauna și rămâne deschisă unui dialog juridic civilizat cu autoritățile privind soluționarea problemelor, dar nu va permite un dialog defect.

”Sperăm că bunul simț al autorităților de la Chişinău va contribui în continuare la soluționarea conflictului fără a fi nevoie de intervenția instanțelor internaționale”, a transmis Avia Invest SRL.

loading...

Comments are closed.