ULTIMA ORĂ // CAPI LUX refuză să mai participe la ”licitația trucată” de la Aeroportul Internațional Chișinău

Capi Lux, partenerul companiei Le Bridge Corporation, împreună cu care au depus dosarul de participare la licitația din februarie pentru dreptul de administrare a spațiilor comerciale din incinta Aeroportului Internațional Chișinău, a anunțat că nu mai este interesată să participe la licitația repetată din luna martie.

”După o analiză exhaustivă a cerințelor și contextului licitației, compania a constatat că, din considerente strategice, nu este în interesul său să continue procesul de participare. Din acest motiv și compania Le Bridge Corporation nu va participa la licitația în cauză, așa cum, de una singură nu întrunește cerințele invocate în caietul de sarcini.

Cu toate acestea, compania Le Bridge Corporation reafirmă angajamentul său față de standardele ridicate de calitate și servicii si își va continua activitatea de travel retail la hotarele terestre ale Republicii Moldova, oferind călătorilor produse și servicii de cea mai înaltă calitate, așa cum a făcut-o în permanență”, scrie în comunicatul de presă, citat de informarket.md

În spațiul public, mai multe voci au afirmat că licitația de la AIC este una fraudată.

Vineri, în penultima zi de depunere a dosarelor, singura companie înregistrată era Lagardere, cea care a fost “sedusă” de către Maia Sandu.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share