Alte știri

ULTIMA ORĂ // Cavcaliuc acționează în judecată Jurnal TV și Deschide.md pentru calomnie

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Încă un fals grosolan, tirajat de presa de buzunar, la comanda oponenților mei politici”. Așa a comentat liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, informația apărută în presă, precum că el ar fi semnat un document de angajare a lui Dorin Damir în funcție în Poliția Națională.

„Afirm cu toată responsabilitatea că nu am semnat, niciodată, vreun document de angajare a lui Dorin Damir în vreo funcție în Poliție”, a mai adăugat Cavcaliuc, în cadrul unui briefing de presă.

Mai mult, liderul PACE  a anunțat că va acționa în judecată portalul de știri Deschide.md care a publicat această informație și care nici măcar nu a cerut reacția sa în acest caz iar când echipa PACE s-a adresat lor cu un demers în care cereau să dezmintă această informație sau să publice reacția lui Gheorghe Cavcaliuc ei au răspuns cu un refuz.

„Chiar astăzi voi acționa în judecată portalul deschide.md care a publicat această minciună obraznică și care nu s-a obosit să dea și reacția mea în acest caz. Atrag atenția că am acționat în judecată anterior acest portal pentru alte falsuri în adresa mea. Când au înțeles că pierd cauza, mă implorau să îmi retrag cererea. Atunci am acceptat, dar nu voi mai comite această greșeală”, a mai menționat Gheorghe Cavcaliuc.

La fel, Cavcaliuc a rugat insistent presa să nu tirajeze această informație mincinoasă și Procuratura Generală să dezmintă acest fals.

În aceeași manieră, potrivit lui Cavcaliuc și Jurnal TV vorbește murdar la televizor precum că acesta ar deține trei hotele în trei țări diferite, o fabrică de țigări și o benzinărie.

La fel ca și în cazul Deschide.md, liderul PACE a acționat în judecată și la CCA și postul de televiziune Jurnal TV.

loading...

Comments are closed.