ULTIMA ORĂ // Cine este primul candidat la funcția de primar al Bălțiului, după demisia lui Usatîi

Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de primar al orașului Bălți. La scurt timp după anunțul acestuia, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, l-a felicitat pe Usatîi pentru decizia luată și a anunțat că președintele Organizației Teritoriale Bălți, Nelu Straciuc este candidatul PACE la funcția de primar al municipiului Bălți.

„Felicitări, Renato, în sfârșit ai înțeles că locul tău nu e în Parlament și nici la Primăria din Bălți”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, e timpul ca al doilea ca mărime oraș din Moldova să fie administrat de un gospodar, să facă ordine în Bălți, pentru oameni, iar de acest lucru, a menționat liderul PACE, se va ocupa Nelu Straciuc, președintele Organizației Teritoriale Bălți și secretar general al PACE.

„Nelu Straciuc a luptat cu schemele și ilegalitățile, nedreptatea din Bălți, cunoaște foarte bine problemele și nevoile orașului și are toate capacitățile dar și încrederea echipei PACE ca să transforme capitala de nord a țării într-un oraș european, modern”, a mai remarcat Cavcaliuc.

Amintim că Usatîi a anunțat recent că iese de mâine în concediu, după care își va da demisia din funcția de primar.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share