Ultima oră! Consiliul Politic Național PAS s-a reunit în ședință. Maia Sandu se rupe de Platforma DA?

Consiliul Politic Național PAS, Consiliul Politic Național PAS ÎN ȘEDINA, Maia Sandu, PAS, Platforma DA, blocul ACUM, ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Andrei Năstase

În aceste clipe are loc Consiliul Politic Național al PAS. Din poza postată pe pagina de facebook a partidului condus de Maia Sandu, se vede că membrii CPN ai PAS nu par prea optimiști. Nu cunoaștem exact care este tema de discuție, dar ar putea fi despre ruperea PAS de Platforma DA, deoarece recent, Maia Sandu a realizat un sondaj intern pe această temă.

“Se discută despre decizii complicate pentru partid, însă necesare pentru cetățeni. Membrii Consiliului ne transmit opiniile cetățenilor din toate raioanele și solicitările lor. După finalizarea ședinței, vom informa presa și cetățenii în legătură cu decizia CPN al PAS cu privire la următoarele acțiuni ale Partidului Acțiune și Solidaritate.”, se spune în mesajul celor de la PAS. 

Amintim că la sfârșitul lunii mai, liderii PAS au decis efectuarea unui sondaj intern, pentru a afla opinia membrilor formaţiunii despre situația din partid, dar și atitudinea lor față de PPDA și deciziile legate de acțiuni comune cu acesta.

Exponenţii PAS au fost chemaţi să răspundă, printre altele, cum apreciază participarea în bloc cu PPDA la alegerile din 24 februarie, cum apreciază decizia PAS de a merge împreună cu PPDA la alegerile locale din 2019, în ce măsură sunt de accord cu poziţiile adoptate de blocul ACUM, după alegerile parlamentare sau cum apreciază decizia PAS de a susţine candidatura lui Andrei Năstase pentru funcţia de primar al Capitalei în 2018. La fel, pe Maia Sandu a interesat-o cine, în opinia membrilor formațiunii sale, s-a poziționat ca lider în cadrul blocului ACUM, la nivel public – PAS sau PPDA?

PAS, sondaj PAS, sondaj realizat de maia sandu, blocul acum, acum, acum da pas, pas cu da

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share