Alte știri

ULTIMA ORĂ // Curtea de Apel Chișinău i-a plasat în arest la domiciliu pe cei doi învinuiți în dosarul „Primăria Trușeni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Curtea de Apel i-a plasat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, pe cei doi învinuiți în dosarul „Primăria Trușeni”, informează Telegraph.md, cu referire la CNA.

Astfel, magistrații Curții de Apel (CA) Chișinău au decis ca primarul de la Trușeni, Stela Munteanu și ex-șeful Întreprinderii Municipale a Primăriei, cercetați într-un dosar de corupție și plasați anterior în arest preventiv pentru 30 de zile, să plece în arest la domiciliu. Asta după ce avocații celor doi au depus recurs, cerând casarea încheierii Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

La 23 septembrie, magistrații Curții de Apel (CA) Chişinău au schimbat măsura preventivă din arest în izolator în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, în privința arhitectului-şef care figurează în dosarul de corupţie la Primăria Truşeni, scrie zdg.md

Pe 16 septembrie curent, primara de la Trușeni, Stela Munteanu, arhitectul-șef și ex-șeful Întreprinderii Municipale a Primăriei, toți trei reținuți și cercetați într-un dosar de corupție, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

loading...

Comments are closed.