Politic

ULTIMA ORĂ // Dodon: Astăzi, sarcina principală constă în consolidarea tuturor forțelor sănătoase, patriotice ale societății, care sunt gata să riposteze dictaturii galbene

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, sarcina principală constă în consolidarea tuturor forțelor sănătoase, patriotice ale societății, care sunt gata să riposteze dictaturii galbene. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul Congresului al XVII-LEA al PSRM. Totodată, Dodon a precizat că PSRM este și va rămâne fidel tuturor obiectivelor din programul său politic – suveranitatea și independența Moldovei, echitatea socială, păstrarea identității moldovenești, o politică externă pragmatică în interesele naționale ale Moldovei, apărarea valorilor tradiționale.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Acum există necesitatea creării unei mișcări naționale de protest, care i-ar uni pe toți cei care nu sunt de acord cu regimul actual și care sunt gata să i se opună. Noi am făcut primul pas înainte de alegerile parlamentare, când împreună cu Partidul Comuniștilor din Republica Moldova am creat un bloc electoral comun și o fracțiune comună în Parlament. Avem încrederea că vom continua să consolidăm colaborarea noastră și pe viitor. Facem apel și către alte forțe de stânga să ne unim eforturile în fața unui pericol comun. Suntem gata să fim parte a acestui front unic național și îi îndemnăm pe toți cetățenii cărora le pasă de soarta țării să ni se alăture. Partidul Socialiștilor, la fel ca și orice formațiune politică, a trecut prin victorii și dezamăgiri. La fel ca și orice comunitate formată din mii de oameni plini de viață, activi și energici, cărora le pasă de destinul țării, ne-am întrunit astăzi pentru a actualiza Statutul partidului, pentru a prezenta un program nou, ambițios, pe care formațiunea îl va implementa odată cu trecerea la următoarea etapă a activității sale. Ne așteaptă noi victorii! Sunt convins. Văd în sală multe chipuri care sunt gata să lupte pentru dreptate și pentru o Moldovă prosperă! Ei reprezintă doar o mică parte a imensei familii de activiști și membri ai Partidului Socialiștilor, dispuși să ne urmeze în calea noastră deloc simplă – de consolidare a statalității moldovenești și îmbunătățire a calității vieții fiecărui cetățean al țării noastre. Sunt convins – împreună vom învinge!”, a declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.