Alte știri

Ultima oră! Dodon încearcă să șteargă probele uzurpării puterii de stat, împreună cu Maia Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dodon încearcă să șteargă urmele care confirmă uzurparea puterii în stat. Comunicatul din 22 mai, de pe site-ul președinției, în care Dodon anunța că termenul limită de formare a unei majorități parlamentare este 7 iunie, a fost cenzurat. Alineatul care confirmă că liderul de facto al PSRM era perfect conștient că anume pe 7 iunie expiră termenul legal a fost modificat, iar data – eliminată cu totul, informează Actual.md. 

Cu toate acestea, în cash Google a rămas varianta originală, fapt de care se poate convinge orice doritor. La fel, varianta NECENZURATĂ este și pe site-ul postului NTV, care aparține socialiștilor, dar și pe pagina de Facebook și pe contul de Twitter a lui Dodon (vedeți probele mai jos).

Amintim că în data de 22 martie, Igor Dodon a recunoscut că termenul-limită pentru formarea unei majorități parlamentare și învestirea Guvernului este 7 iunie. Faptul s-a produs în cadrul unei declarații publice, făcută de Dodon în data de 22 mai. „Cel mai probabil, au rămas doar 2 săptămâni, pînă pe 7 iunie, și dacă în această perioadă deputații nu găsesc un consens și nu creează o majoritate parlamentară, atunci Președintele RM va fi nevoit să dizolve Parlamentul, iar deputații să-și asume consecințele în cadrul alegerilor anticipate”, spunea atunci Igor Dodon.

În pofida acestui fapt, PSRM și blocul ACUM au învestit ilegal noul guvern în frunte cu Maia Sandu pe data de 8 iunie. Tot în acea zi a fost votată și Greceanii șefa Parlamentului.

loading...

Comments are closed.