Politic

ULTIMA ORĂ // Gavrilița îl amenință pe Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Domnul primar ar trebui să fie atent cu divulgarea acestor informații”. Astfel premierul Natalia Gavrilița a comentat informațiile publicate de către edilul Capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia, zilnic, sunt zeci de solicitări din partea autorităților centrale de a face coridor verde pe străzile Chișinăului, pentru a evita ambuteiajele. Șeful cabinetului de miniștri a ținut să precizeze că aceste informații poartă un caracter secret.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Solicitarea în cauză este făcută de către Inspectoratul General de Poliție pentru fluidizarea traficului și întrebarea importantă care trebuie pusă dlui primar, cum asemenea date ajung în spațiul public, care este regimul acestor date? Există și informații de interes public, dar există informații ce țin de buna funcționare a instituțiilor statului și dl primar ar trebui să fie atent cu divulgarea acestor informații”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că primarul Ion Ceban a publicat lista solicitărilor din parte mai multor funcționari de a avea undă verde pe străzile Capitalei, pentru a evita ambuteiajele. Într-o singură zi au fost 47 de solicitări.

loading...

Comments are closed.