Alte știri

Ultima oră! Iată ce a decis PSRM în privința DEMITERII Guvernului Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații PSRM au declarat în cadrul unui briefing de presă, că Maia Sandu mai are timp până la ora 15:00 să decidă dacă păstrează actualul Guvern, sau nu.

PSRM a declarat că este gata să susțină toate inițiativele, dar prin vot în Parlament. Socialiștii au declarat că nu acceptă ca Guvernul Maiei Sandu să modifice legile prin asumări de răspundere.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Reprezentanții PSRM acuzat-o pe Maia Sandu că a încălcat acordul politic semnat în septembrie, făcând referire inclusiv la prevederea privind alegerea procurorului general.

„Înțelegerea a fost grav sfidată de către colegii din Blocul ACUM, de către doamna premier. Toate aceste prevederi au fost respectate cuvânt în cuvânt de către fracțiunea socialiștilor. La 6 noiembrie s-a pus cruce pe lege. Sandu pe la spate, mișelește, a venit cu o lege prin care dorește dumneaei, personal, să selecteze candidații la funcția de procuror general. Astfel ea desconsideră cea mai mare fracțiune din Parlament, ce a socialiștilor.”, a declarat deputatul Vasile Bolea.

Potrivit socialiștilor, Maia Sandu a „schimbat regulile de joc în timpul jocului”.

„Astăzi vedem o simbioză între Plahotniuc și Filat în chipul Maiei Sandu”, a mai punctat Bolea.

Socialiștii au mai adăugat că Maia Sandu le-a „dat de înțeles” că cei din blocul ACUM „nu au nevoie de Parlament și că pot să facă tot ce-și doresc prin asumare de răspundere”.

loading...

Comments are closed.