Politic

ULTIMA ORĂ // Igor Dodon va fi numit președinte de onoare al PSRM, iar conducerea partidului va fi colegială

Pinterest LinkedIn Tumblr

PSRM va fi condus de un organ colegial, iar Igor Dodon va fi numit președinte de onoare al partidului. Deciziile urmează să fie luate în cadrul Congresului extraordinar al PSRM din 18 decembrie, a anunțat Vlad Batrîncea, la NTV Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Și până pe 18 decembrie și după PSRM rămâne cu aceeași echipă. PSRM are ceea ce nu au oponenții – echipă și noi lucrăm în echipă. Pentru noi este important ca partidul să meargă înainte și să obțină noi victorii. Noi mergem cu sistem absolut clasic, PSRM va avea, cum am și avut, un organ colegial, care va administra treburile partidului. Noi credem că este important un efort colectiv, credem în inteligența colectivă. PSRM va fi condus de un organ colegial. Domnul Dodon va fi ales președinte de onoare, dar va participa nemijlocit în activitatea partidului. Organul colegial va decide asupra momentelor de oportunitate, va gestiona treburile”, a explicat Batrîncea.

Vlad Batrîncea a precizat că membrii organului colegial și numărul acestora va fi decis în cadrul Congresului extraordinar al PSRM din 18 decembrie.

loading...

Comments are closed.