Alte știri

ULTIMA ORĂ // Încă un deputat PRO Moldova trece în tabăra Violetei Ivanov

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruxanda Glavan este următorul candidat PRO Moldova care trece în tabăra Violetei Ivanov și anunță public despre faptul că o să-și acorde votul pentru candidata lui Ilan Șor la funcția de președinte al Republicii Moldova.

”Partidul din care fac parte a rămas fără candidat, în urma abuzurilor admise de CEC. Respectiv nu facem campanie pentru nimeni. Dar am dreptul la opinie și la un vot, ca fiecare cetățean”, și-a motivat Glavan susținerea pentru candidata lui Șor.

”Lăsând la o parte orice speculație sau teorie ale conspirației, care nu își au locul în decizia mea, făcând abstracție de la oricare partid politic, votul în aceste alegeri îl voi acorda persoanei care întrunește calitățile personale și profesionale pentru un Președinte de țară, dar și evident, omul care îmi cere acest vot și care îmi cere sprijinul! Doamna Violeta Ivanov, aveți votul meu (cel puțin în turul I!)”,  a mai notat Ruxanda Glavan, deputat PRO Moldova.

Menționăm că până în prezent, cel puțin 5 deputați din grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu, și-au anunțat susținerea Violeta Ivanov.

11 deputați PRO MOLDOVA au fost la sfârșitul lunii august în Turcia pentru „a discuta despre prezidențiale”. Candu: „Am participat la un eveniment corporativ”

loading...

Comments are closed.