Actual

ULTIMA ORĂ! La cererea lui Igor Dodon, CSE s-a convocat pentru a decide alocarea mai multor plăți sociale și în suportul afacerilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia pentru Situații Excepționale s-a întrunit de urgență pentru a decide acordarea ajutorului cetățenilor pe timp de criză. Anunțul a fost făcut de președintele țării, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

„Am vorbit cu premierul, este convocată ședința CSE pentru a lua decizia de continuare a acestei Legi, care a fost asumată de Guvern și de a acorda ajutor de șomaj de 2775 lei, suport pentru agenți economici și ajutorul majorat pentru copii de la 553 lei la 975 lei”, a spus președintele.

Igor Dodon a precizat că astăzi vor continua să primească cererile pentru ajutor de șomaj și vor începe să achite banii cetățenilor.

Precizăm că la solicitarea unui deputat PPDA, demers susținut de către PAS, grupul Pro Moldova și “ȘOR”, Curtea Constituțională a suspendat Legea, pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Documentul prevedea un șir de ajutoare pentru cetățeni și agenți economici pe timp de criză .

loading...

Comments are closed.