Politic

ULTIMA ORĂ // La îndemnul lui Igor Dodon, Maia Sandu a convocat ședința CSS pentru a discuta despre pandemie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mâine, 13 martie, începând cu ora 12.00, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Suprem de Securitate. Principalul subiect de pe ordinea de zi este situația pandemică din țară, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al Președinției.

Amintim că Igor Dodon a sfătuit-o astăzi pe Maia Sandu să nu se ocupe cu PR-ul ieftin, ci mai bune să convoace ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde să identifice soluții pentru stabilizarea situației epidemiologice din țară.

Președintele PSRM a criticat turul pentru presă organizat de consilierii șefului statului la vila prezidențială de la Condrița. Dodon a declarat, la emisiunea de vineri, că ar fi mai bine ca președintele să se ocupe de problemele stringente din țară și să ”nu caute copite de cai morți la Condrița”.

”Mai bine convocați ședința Consiliului Suprem de Securitate pe problema pandemiei. De ce nu o faceți? Pentru că nu aveți soluții. Nu vă duce capul. Convocați ședința CSS și găsiți soluții. Nu puteți, nu vreți să vă asumați responsabilitatea, dar să căutați copite de cai morți pe la Condrița, acesta este PR bun”, a spus Igor Dodon.

Președintele PSRM a mai declarat că va prezenta în curând un filmuleț video cu ceea ce a găsit la Condrița după Nicole Timofti și cum a lăsat vila prezidențială la încheierea mandatului său.

loading...

Comments are closed.