Alte știri

Ultima oră! Lui Andrei Năstase i-a fost validat mandatul de Primar?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Curtea de Apel Chișinău a validat alegerile din 3 iunie, astfel a fost validat și mandatul de primar a lui Andrei Năstase. Cel puțin așa reiese din două mesaje postate pe Facebook cu câteva minute în urmă de către fostul premier Ion Sturza și de către jurnalistul Constantin Cheianu de la Jurnal TV.

constantin cheianu, facebook, jurnal tv

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

politica, andrei nastase, ion sturza, oameni de afaceri moldova,

Amintim că pe 20 iunie Judecătoria Chișinău a luat decizia că alegerile locale să fie anulate, din motivul că în ziua votării candidații au încălcat Codul Electoral, făcând propagandă politică. Decizia luată de judecătoarea Rodica Berdilo a fost atacată în instanța superioară de către apărarea lui Năstase.

Premierul Pavel Filip s-a arătat nemulțumit de decizia Judecătoriei Chișinău de anulare a scrutinului din Capitală. Democratul a declarat că decizia „e ultimul lucru” pe care și l-ar fi dorit guvernarea și „nu e în favoarea” acesteia.

„Este o decizie care a bulversat întreaga opinie publică, ridică mai multe semne de întrebare, apar speculații care nu sunt în favoarea guvernării și sunt îndreptate împotriva ei. Cui folosește o asemenea decizie în mod real? Noi ca guvernare avem doar de pierdut în asemenea situație. Întrebarea e și mai mare pentru că se întâmplă când se prefigurau mai multe reușite pe intern și pe extern. Mă refer și la dimensiunea politică, la decizii importante pe financiar. E vorba de sume mari. Pentru o guvernare care mai are jumătate de an, e ultimul lucru pe care ni l-am dori. Avem alegeri parlamentare”, a declarat Pavel Filip în cadrul ședinței de Guvern.

Urmăriți live pe Telegraph Moldova ședința de judecată a Curții de Apel Chișinău pe subiectul validării alegerilor din 3 iunie.

loading...

Comments are closed.