Politică

ULTIMA ORĂ // Maia Sandu și-a numit Consilierul în domeniul apărării și securității naționale, secretar al CSS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul de numire Anei Revenco în funcția de Consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

Citește și: Politologul Dionis Cenuşă, nemulțumit de numirile de la Președinție: ”Vreau să înțeleg în baza căror criterii Maia Sandu își alege consilierii”

Ana Revenco este fondatoarea și președintele Asociației „La Strada”, verișoara lui Dorin Recean, fostul ministru al MAI în Guvernele conduse de PLDM.

Potrivit unor surse, Maia Sandu examina și candidatura lui Rosian Vasiloi, fostul șef al Poliției de Frontieră în Guvernul ACUM.

Amintim că Vasiloi, membru în Biroul Politic Național al PAS, ex-șef al Poliției de Frontieră, ex-candidat al Maiei Sandu pentru o funcție de consilier prezidențial și de Secretar general al Consiliului Suprem de Securitate, s-a dat în spectacol în Punctul de trecere a frontierei de stat de la Palanca, pe unde a trecut și cortegiul Maiei Sandu spre Kiev. Pentru faptele sale, Rosian Vasiloi s-a ales cu două procese-verbale și riscă să fie sancționat.

loading...

Comments are closed.