ULTIMA ORĂ // Marina Tauber anunță că pensionarii din Bălți vor primi gaz la prețul de doar 10 lei

Marina Tauber, deputat ales pe listele Partidului Șor, a anunțat astăzi o serie de măsuri menite să aducă beneficii semnificative locuitorilor municipiului Bălți. Într-o declarație publică, Tauber a subliniat angajamentul echipei lui Ilan Shor față de bălțeni.

“Cu mare bucurie vă aducem vești bune astăzi”, a spus Marina Tauber.

“În ciuda unor obstacole, suntem hotărâți să aducem schimbări reale și pozitive în viața bălțenilor”, a continuat ea.

Unul dintre anunțurile-cheie făcute de Tauber a fost legat de furnizarea de gaze naturale pentru pensionari.

“Vom asigura un preț special de numai 10 lei pentru gazul consumat de pensionarii noștri din Bălți”, este anunțul făcut de Marina Tauber.

“Această inițiativă vine ca un gest de recunoaștere a contribuției lor la dezvoltarea comunității noastre”, a punctat deputatul.

“Așa cum am promis tuturor ieri, astăzi Bălți așteaptă surprize! Din partea echipei lui Ilan Shor – pentru bălțeni, mereu sunt doar plăcute!

Așadar, datorită eforturilor și susținerii lui Ilan Mironovici, s-a luat următoarea decizie: în ciuda faptului că nu ni s-a permis să participăm la alegeri, indiferent de rezultatele acestora în Bălți și ce se va întâmpla pe 19 noiembrie, vom furniza gaz la prețul de 10 lei pentru pensionarii noștri din Bălți!

Contractele încheiate de colegii noștri din Găgăuzia includ și această cantitate!

Repet, această decizie a fost deja luată!

În ceea ce privește celelalte categorii și instituții sociale, vom purta negocieri cu noua conducere a orașului!

Bravo, dragi bălțeni! Nu pot să-mi ascund entuziasmul și emoțiile incredibile! Vom începe să ajutăm bunicii și bunicile din Bălți începând cu 1 decembrie!

Ilan Mironovici, vă mulțumim din inimă pentru aceasta și suntem pur și simplu fericiți pentru grija pe care o arătați municipiului nostru Bălți!

În Bălți, o nouă viață începe cu adevărat!

Detalii în live-ul de seară!”, este declarația integrală a deputatului Marina Tauber, aleasă pe listele Partidului Șor.

Amintim că echipa lui Ilan Șor a obținut semnarea unui contract privind livrarea gazului la preț redus în Găgăuzia, Taraclia și Orhei, cu posibilitatea extinderii la nivel național. Executarea contractului este responsabilitatea companiei Nordgaz Furnizare, care a anunțat că este gata să înceapă furnizarea începând cu 1 decembrie 2023, cu condiția că autoritățile de la Chișinău nu vor impune obstacole.

Total
0
Shares
Total
0
Share