ULTIMĂ ORĂ // Minora din raionul Rîșcani, dată dispărută, a fost găsită decedată. Doi bărbați sunt suspectați de omorul copilului

Copila de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani care a dispărut aseară în jurul orei 18:00 de la domiciliu, a fost găsită cu puțin timp în urmă decedată, într-o casă părăsită din localitate.

Preliminar polițiștii de investigație au stabilit că fetița a mers la casa suspecților care nu se află departe de propria locuință, însă unul dintre ei din motive necunoscute deocamdată a luat-o și a strangulat-o de o bară metalică, ulterior a dus-o într-o casă părăsită și a abandonat-o acolo.

Suspecții, doi frați de 40 și 32 de ani, au fost reținuți de polițiști, în continuare urmând a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului copilei.

Amintim că fetița a fost căutată de oamenii legii, imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și a zilei de astăzi prin toate acțiunile speciale, inclusiv cu implicarea dronelor și a câinilor de căutare.

COPIL DISPĂRUT! Poliția caută o minoră de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani

Total
0
Shares
Total
0
Share