Lifestyle

ULTIMA ORĂ // Natalia Morari anunță că Veaceslav Platon este tatăl copilului ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista Natalia Morari, moderatoarea emisiunii Politica de la TV8 și cofondatoarea acestei televiziuni, anunță că Veaceslav Platon este adevăratul tată al copilului ei. Mai mult, anunță și că se retrage din Consiliul de administrare al televiziunii pe care a creat-o și de pe micile ecrane, dar susține că se va întoarce cu un alt proiect televizat.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mesajul jurnalistei:

Prieteni,
Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.
Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.
Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.
Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.
Vă cuprind, Natalia

loading...

Comments are closed.