Social

Ultima oră! Natalia Morari va vorbi astăzi în premieră despre relația amoroasă pe care o are cu Chiril Lucinschi?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Controversata jurnalistă de la TV8, Natalia Morari, a scris pe profilul ei de facebook că astăzi va vorbi pentru prima dată în public despre viața sa personală. Probabil pentru a evita întrebările incomode, Morari a ales să vorbească despre acest subiect la una din emisiunile televiziunei care de facto îi aparține după ce i-a fost cedată de fostul politician din PLDM, Chiril Lucinschi.

Chiar dacă Natalia Morari nu a dat nici un nume, cel mai probabil că dânsa se va referi la relația amoroasă pe care o are cu Lucinschi, care a fost condamnat anul acesta la cinci ani și șase luni de închisoare. Politicianul urmează să-şi ispăşească pedeapsa într-un penitenciar de tip semiînchis, după ce a fost reținut în luna mai 2017, în cadrul dosarului fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank.

Despre relația lui Chiril Lucinschi cu Natalia Morari se vorbește de mai multă vreme. Tatăl acestuia, fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a comentat de nenumărate ori zvonurile privind relația celor doi spunând că este contra ca fiul său să divorțeze de actuala sa soție cu care are împreună 4 copii, alte surse spun însă că de fapt Morari a intrat în dizgrația fostului președinte motiv pentru care acesta se opune relației cu fiul său.

Informația despre relația celor doi a fost întărită de faptul că aceștia au fost văzuți de mai multe ori împreună la mai multe evenimente mondene inclusiv și nunți.

Natalia Morari, TV8, Chiril Lucinschi, TV7, PLDM, BEM, viata personala a Nataliei Morari, Iubeste Viata, emisiune TV8 Iubeste Viata, sotie de politician, frauda bancara, BEM, miliardomat, unde-i miliardul, furtul secolului, propaganda, propaganda cafe

loading...

Comments are closed.