ULTIMĂ ORĂ // O asistentă medicală de la Orhei a pierdut lupta cu COVID-19

Ministerul Sănătății a informat despre înregistrarea altor trei decese provocate de COVID-19, transmite Telegraph.md

Este vorba despre un bărbat de 37 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 20 iunie, la Spitalul Clinic Republican, ce mai suferea de insuficiență cardiacă și cerebrală, disfuncție hepatică, dereglări hidroelectrolitice, lactacidemie și o femeie de 83 ani, din Transnistria, care mai suferea de boala inschemică a cordului, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, colecistită.

De asemenea, MSMPS a anunțat despre trecerea în neființă a asistentei medicale Zinaida Popușoi, în vârstă de 67 ani. Aceasta a fost internată în stare gravă, la data de 26 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

“Dna Zinaida Popușoi și-a dedicat toată viața meseriei nobile, de asistentă medicală. Aceasta a activat pînă în luna martie curent la Spitalul Raional Orhei. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, colegilor și tuturor celor ce au cunoscut acest om însemnat pentru sistemul medical.“, se arată în comunicatul MSMPS.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Ministerul Sănătății raportează alte 304 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Total
0
Shares
Total
0
Share