Ultima oră! Partidul „ȘOR” a anunțat numele candidatului pentru funcția de Primar al municipiului Orhei

ilan shor, partidul shor, shor campanie electorala, shor alegeri, shor orhei, marina tauber

Partidul Politic „ȘOR” s-a lansat astăzi în campania electorală și a anunțat numele candidatului pentru funcția de Primar al municipiului Orhei.

Candidatul a fost anunțat chiar de președintele partidului, Ilan Șor prin intermediul unui mesaj video. Astfel, Ilan Șor va încerca să câștige un nou mandat în Orhei cu Pavel Verejanu.

Candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a candidat și la alegerile locale anticipate din municipiul Bălți.

Studii

Născut la 20 iulie 1973 la Florești, a absolvit Școala nr.3 din localitate, după care și- a continuat studiile la Școala profesională din Mărculești. În anul 1992 și-a început studiile la facultatea de Economie a Universității Agrare de Stat din Moldova. Acesta a absolvit cu brio studiile și și-a început cariera profesională, deținând timp de mai mulți ani funcția de contabil-șef în câteva companii private, dar și instituții de stat.

Experiența în administrația publică locală

Din iunie 2015, Pavel Verejanu a devenit parte a echipei primarului de Orhei, Ilan Șor, deținând funcția de consilier municipal și președinte al fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei. În decembrie 2017, a fost numit președinte al Asociației Obștești „Pentru Orhei”. Împreună cu colegii săi, acesta a realizat mai multe proiecte de infrastructură și sociale pentru locuitorii din Orhei.

Familie și hobby

Familia Verejan educă trei copii. Fiica și feciorul mai mare își fac studiile la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, iar mezina familiei este în clasa a doua. Chiar dacă recunoaște că de ceva timp nu a mai fost la pescuit, Pavel Verejanu rămâne devotat pasiunii sale, iar atunci când are la dispoziție puțin timp, nu ezită să joace împreună cu prietenii o partidă de fotbal.

Pavel Verejan, Partidul Șor

Total
0
Shares
Total
0
Share