Politică

ULTIMA ORĂ // PAS nu susține candidatura Maiei Sandu pentru funcția de premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracţiunea PAS nu va vota nici un guvern înaintat în acest legislativ și candidatura Maiei Sandu pentru funcția de premier, fiindcă numai aşa se vor putea declanşa alegerile anticipate pe care le aşteaptă oamenii. Poziția oficială a partidului a fost expusă prin intermediul unui comunicat de presă, transmite Telegraph.md

Problema acestei ţări nu este un guvern, oricât de profesionist ar fi, problema acestei ţări este cel mai corupt Parlament din istoria ţării, care nu va lăsa ca acest guvern să funcţioneze”, mai transmite PAS.

Pe de altă parte, Natalia Gavrilița, candidata anunțată în această seară pentru ocuparea funcției de premier, anunță că se vrea numită în funcție.

Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la poziția de Prim-ministru. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, a scris Gavrilița pe Facebook.

Citește și: Reacția lui Igor Dodon după anunțarea candidaturii Maiei Sandu pentru fotoliul de premier

loading...

Comments are closed.