Politic

ULTIMA ORĂ // PAS și-a dat jos propriul Guvern! Natalia Gavrilița a făcut anunțul de la tribuna principală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Natalia Gavrilița, premierul Republicii Moldova, a anunțat că demisionează din funcția de premier, iar odată cu ea pleacă și ceilalți miniștri delegație și votați de către PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Anunțul a fost făcut după o ședință fulger care a avut loc la Președinție, acolo unde au fost prezenți și deputații Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate.

În debutul briefingului de presă, Natalia Gavrilița a vorbit despre ultima vizită a da în UE și la sediul NATO, după care a afirmat că a găsit în UE mai multă susținere decât acasă. În consecință, premierul și-a anunțat demisia.

Potrivit surselor mass-media apropiate partidului de guvernare, în locul Nataliei Gavrilița va fi propus Dorin Recean, iar din actuala componență a Guvernului vor fi păstrați doar câțiva miniștri.

Sursele noastre ne-au spus că Ana Revenco este primul ministru despre care se știe că a reușit să-și păstreze funcția pe care o deține și în prezent. Astfel, ea urmează a fi propusă în mod repetat pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, în pofida criticilor care i-au fost aduse în ultima perioadă.

Sergiu Mocanu, liderul Mișcării Antimafie, susține că Ana Revenco este nepoata lui Dorin Recean, iar numirea ei în funcția de ministru al MAI a fost făcută prin protecția acestuia.

loading...

Comments are closed.