Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // PCRM a decis să treacă la etapa de negocieri cu PSRM, pentru formarea unui bloc electoral

Pinterest LinkedIn Tumblr

PCRM a decis să treacă la formatul de negocieri cu PSRM în vederea formării unui bloc electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, transmite Telegraph.md

Informația a fost confirmată pentru redacția Telegraph.md de către membrul Comitetului Central al PCRM, Elena Bodnarenco.

„Plenul Comitetului Central al PCRM a dispus trecerea din formatul consultărilor în formatul negocierilor. Despre o coaliție nici nu poate fi vorba, dacă și va fi, atunci – bloc electoral”, ne-a spus Elena Bodnarenco.

Tot astăzi, PSRM a anunțat că va lua în următoarele 24 de ore decizia finală despre formula în care va participa socialiștii la alegerile parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de președintele PSRM, Igor Dodon, după ședința Executivului politic al formațiunii.

La ședință s-a discutat despre acțiunile partidului legate de campania electorală, a fost aprobat staff-ul central electoral al PSRM și s-a examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre.

Igor Dodon a reiterat că la moment se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide.

Citește și: ULTIMA ORĂ // A fost aprobat staff-ul central electoral al PSRM

loading...

Comments are closed.