Alte știri

ULTIMA ORĂ // PLDM invită PAS și Platforma DA la crearea unui Bloc Electoral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Biroul Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în urma analizei situației de criză cu care se confruntă Republica Moldova, invită PAS și Platforma DA la dialog în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Invitația a fost lansată prin intermediul unui comunicat de presă al PLDM.

Mai mult, liberal-democrații propun și o listă comună la alegerile parlamentare anticipate ”care sunt absolut necesare ieșirii Republicii Moldova din criză”.

Marina Tauber, verificată de procurori și ANI: Se laudă cu haine, care costă cât pensia unei persoane pentru 5 ani

Biroul Permanent Central al PLDM consideră că, chiar dacă timpul e foarte scurt, prin voință politică, este încă posibilă desemnarea unui candidat comun pentru scrutinul prezidențial prin crearea acestui Bloc Electoral, în care toate cele trei formațiuni să-și manifeste identitatea și interesele electoratului propriu, dar, mai ales, să-și valorifice potențialul în promovarea interesului național al Republicii Moldova.

Partidul Liberal Democrat din Moldova este deschis oricărui format de negocieri cu PAS și Platforma DA.

Amintim că PLDM este condus de Vlad Filat, reales în cadrul Congresului de săptămâna trecută.

DECLARAȚIE // Tehnica lipirii de probleme în ideea de a prinde prim-planul zilei, pe care Maia Sandu o aplică, nu funcționează

loading...

Comments are closed.