Alte știri

ULTIMA ORĂ // Primul mesaj al democratului Alexandru Pînzari, după ce a fost reținut în dosarul “Agentul Dorin Damir”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a venit cu un mesaj după ce a fost reținut astăzi de către ofițerii SIS și PCCOCS, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”După ceea ce s-a întâmplat astăzi, este necesar să vin cu acest mesaj prin intermediul familiei mele.

Un citat spune că: Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni.

Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis.

La final vreau să spun următoarele:
Sunt lucruri despre care nu se vorbește! Știu ce am oferit Republicii Moldova prin serviciul meu, sau prin lupta mea cu arma în mână pentru integritatea teritorială, și nimeni nu știe mai bine istoria mea și a altor ofițeri, decât cei cu care cot la cot am luptat cu criminalitatea.

Mulțumesc celor care sunt acum alături de familia mea”, a scris Alxandru Pînzari.

Amintim că Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) și procurori, după ce în această dimineață au avut loc percheziții la domiciliul său.

Potrivit oamenilor legii, dânsul ar fi fost reținut în dosarul în care este vizat președintele FEA, Dorin Damir, și șeful IP Bălți, Valeriu Cojocaru, cu privire la angajarea lui Damir în calitate de agent sub acoperire în cadrul fostei Direcții 5 a Inspectoratului Național de Investigații (INI).

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Alexandru Pinzari, reținut în dosarul “Agentul Damir”. Informația a fost confirmată de către oamenii legii

loading...

Comments are closed.