Alte știri

ULTIMA ORĂ // Procuratura solicită REȚINEREA lui Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura raionului Sângerei a solicitat consimțământul CEC-ului pentru a-l reține și a-l aduce forțat în fața procurorilor pe liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc. Este vorba despre dosarul „Verde de briliant”. Informația a fost confirmată de către Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Amintim că pe 2 iunie Gheorghe Cavcaliuc a vorbit despre o întâlnire secretă care a avut loc săptămâna trecută, într-o clădire de stat. Acolo s-ar fi întâlnit mai mulți procurori, politicieni și persoane din mediul criminal. Scopul acestei întâlniri a fost de găsirea unei căi prin care să nu permită lui Cavcaliuc și Partidului Acasă Construim Europa să participe la alegerile parlamentare anticipate.

Declarația a fost făcută de către liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, la emisiunea „В центре внимания” de la Publika TV.

Nu este clar însă, dacă acțiunile procuraturii au fost puse la cale anume la această ședință, despre care a vorbit Cavcaliuc.

Tototadată, anterior Cavcaliuc a promis că săptămâna aceasta va face noi dezvăluiri „mai serioase decât narcomanca care a sărit de pe listele unui partid”, despre alți candidați la funcția de deputat.

„Nu încercați să-mi închideți gura. Puteți să încercați orice, puteți să încercați să mă arestați, să mă rețineți, dar credeți-mă că oamenii vor afla adevărul. Dezvăluirile vor continua și nu veți avea unde să vă ascundeți. Eu nu voi vorbi vorbe goale, eu voi aduce probe și fapte,” a menționat anterior Gheorghe Cavcaliuc.

Amintim că Partidul PACE este primul în buletinul de vot iar dosarul penal „Verde de briliant” a urmat după ce partidul a dezvăluit zeci de cazuri când funcționarii s-au vaccinat ilegal, fără rând, înaintea medicilor.

Potrivit liderului Partidului, PACE a depus toate materialele acumulate despre aceste ilegalități la Procuratura Generală.

loading...

Comments are closed.