Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // PSRM condamnă acțiunile provocatoare ale celor din AUR, din fața sediului partidului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) anunță că condamnă ferm acțiunea provocatoare a unioniștilor din cadrul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) organizată astăzi în fața sediului socialiștilor, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Socialiștii spun că extremiștii din acest partid anti-statalist au provocat altercații în fața sediului lor, lovind și jignind membrii și simpatizanții lor, care au creat un cordon pentru a nu admite accesul unioniștilor în sediu. Cei de la AUR au provocat și daune materiale, deteriorând unele automobile parcate în preajmă.

PSRM evidențiază că în fruntea acestor protestatari agresivi s-au aflat persoane corupte, care au condus țara și municipiul Chișinău mulți ani, lăsând în urma lor foarte multe probleme, referindu-se îndeosebi la ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă.

”Amintim că în aceste alegeri PSRM a fost ținta mai multor atacuri murdare din partea oponenților politici, acțiuni agresive și ilegale pe care le-am condamnat. Noi am făcut mereu apel la calm și organizarea unei campanii civilizate, fapt demonstrat de candidații noștri pe întreaga campanie electorală”, se menționează în comunicatul PSRM.

Citește și: VIDEO // Momentul în care un reprezentant AUR trântește la pământ un polițist

loading...

Comments are closed.