ULTIMA ORĂ // PSRM declanșează ofensiva împotriva capturării statului: Proiect de hotărâre împotriva PAS și Maia Sandu

Igor Dodon, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a declarat că țara a revenit la statutul de stat capturat. Potrivit liderului socialiștilor, PSRM a jucat un rol important în înlăturarea unui regim care a capturat instituțiile statului. Cu toate acestea, el a subliniat că acum se observă că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și președinta Maia Sandu urmează aceeași direcție ca și regimul condus de Vlad Plahotniuc.

În acest context, PSRM intenționează să prezinte un proiect de hotărâre în Parlament pentru a constata oficial capturarea statului de către PAS și Maia Sandu. Proiectul va fi depus în numele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), o alianță în care PSRM are o prezență semnificativă.

“Nu a mai rămas nimic din statul de drept. Am revenit la statutul de stat capturat. Maia Sandu și PAS uzurpează puterea. PSRM a pus umărul la debarcarea unui regim care a capturat statul, când socialiștii cu cei din PAS au votat și o hotărâre în Parlament. Cu regret, PAS merge pe urmele lui Plahotniuc. PSRM va înainta un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să constatăm capturarea statului de Maia Sandu și PAS”, a declarat Dodon, citat de Radar Politic.

Liderul socialiștilor se așteaptă ca inițiativa să fie susținută și de partidele extraparlamentare.

Total
0
Shares
Total
0
Share