Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // Reacția Adrianei Bețișor, după ce PG a anunțat că a trimis-o în judecată pentru trei capete de acuzare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul șef-adjunct al Procuraturii Anticorupție Adriana Bețișor a venit cu o reacție după ce Procuratura Generală a anunțat că aceasta va compărea pe banca acuzaților pentru trei capete de acuzare: corupere pasivă în proporții deosebit de mari, abuz de serviciu și amestec în înfăptuirea justiției. Bețișor nu își recunoaște vina și cataloghează dosarul ca fiind unul fabricat.

„N-am recunoscut si nu-mi voi recunoaste vinovatia in acest dosar, pentru ca aceasta facatura e o razbunare curata, sprijinita si incurajata de insusi procurorul general.

Prin fabricarea acestui dosar, care are la baza doar declaratiile unui personaj din anturajul lui Veaceslav Platon si care sunt vadit calomnioase si false, se urmărește izolarea mea, pentru a nu mi se permite dezvăluirea ilegalităților, făcute de procuratură.

Toată aceasta graba este ghidată de necesitatea de a-l scoate basma curată pe Platon de pe toate dosarele care au mai rămas la procuratura, îndeosebi de pe cele legate de companiile de asigurări.

Vreau sa accentuez ca, in toata perioada urmaririi penale am conlucrat cu ancheta, am formulat nenumarate cereri in care am contestat actiunile ilegale ale procurorului, am cerut confruntare cu persoana care a facut declaratii false impotriva mea si am sesizat procurorul general vizavi de abuzurile subalternilor sai, dar mi s-au respins absolut toate solicitarile. Iar aceasta nu demonstreaza altceva decat lipsa de interes de a afla adevarul.

Pe ultima suta de metri, mi-a fost înlăturat total ilegal avocatul, care oficial este in concediu, pentru ca sa fie posibila expedierea, cât mai urgentă, a dosarului in judecată și, la fel de rapid, obținerea unei sentințe de condamnare, prin folosirea martorilor falși care sunt oamenii lui Platon precum Doboș, Luchian etc. și care la moment lucrează in interesele acestuia.

Ceea ce se intampla acum in procuratura nu are nici o legatura cu statul de drept si suprematia legii, iar acest dosar fabricat nu are nimic in comun cu declaratiile procurorului general despre incetarea rafuielilor si a dosarelor deschise la comanda.”

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Adriana Bețișor, trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare

loading...

Comments are closed.