Alte știri

ULTIMA ORĂ // Reacția lui Gheorghe Cavcaliuc la acțiunile Procuraturii Sângerei

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Abuzurile și acțiunile ilegale ale Procuraturii Generale și ale procurorului Zaharia continuă la indicația politicienilor corupți și a șefilor care în curând vor pleca din funcții. Aceștia vor pe ultima sută de metri să-și facă poftele și să se răfuiască cu mine și colegii mei din partidul PACE”, este reacția lui Gheorghe Cavcaliuc, după ce Procuratura Sângerei a emis un mandat de reținere în privința sa.

”Mă întreb, de ce atâta grabă, de parcă se termină lumea, de ce se face ilegalitate după ilegalitate?

Doamna Zaharia, orice nu ați face, crezând că șefii care vă ghidează și politicienii care v-au promis că vor clasa dosarul penal al soțului Dvs și îl vor scăpa de la pușcărie pentru că a lovit cu mașina un om și a fugit de la fața locului, lăsându-l să zacă acolo, într-o baltă de sânge, nu vă va ajuta.

Eu voi insista ca pentru toate fărădelegile să răspundeți până la capăt și Dvs, și soțul, și cei care vă șantajează să faceți toate ilegalitățile împotriva mea și a PACE.

PS: În curând voi ieși cu dezvăluiri despre un alt mare dosar instrumentat de Dvs la comandă, la locul Dvs precedent de muncă.

Cred că bănuiți despre ce este vorba, după el a urmat avansarea la Sângerei, mai aproape de casă.

Eu bănuiam că sunteți șantajabilă de șefi, dar când mi-a fost transmisă și informația aceasta, mi-am pus mâinile în cap”, a declarat Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.