Alte știri

ULTIMA ORĂ // Reacția Maiei Sandu, după respingerea Guvernului Gavrilița la solicitarea PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

După respingerea Guvernului Gavrilița, la solicitarea PAS și a candidatei, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, invită fracțiunile parlamentare la o nouă rundă de consultări astăzi, la ora 17.00, la sediul Președinției, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Administrației prezidențiale.

Citește și: Jurnalist: Maiei Sandu îi va fi extrem de dificil s-o respingă pe Mariana Durleșteanu. Este o profesionistă recunoscută

Amintim că Natalia Gavrilița a prezentat astăzi în fața deputaților un Program de guvernare și echipa unui eventual Guvern, dar a solicitat să nu fie votată în funcție. Astfel, după 7 ore de dezbateri, deputații au luat în considerație doleanța Nataliei Gavrilița, PAS și a Maiei Sandu, iar investirea Guvernului a fost respinsă.

”Cred că în întreaga istorie a Moldovei moderne, acesta este primul guvern care primește „0” voturi în Parlament … și asta după 7 ore de dezbatere. O notă pe merit luând în considerare, cum s-au comportat cei care l-au înaintat și cum s-au arătat acești candidați astăzi în Parlament”, a declarat și Igor Dodon, după decizia deputaților.

loading...

Comments are closed.