Alte știri

ULTIMA ORĂ // Reacția PSRM, după ce unioniștii au vandalizat un afiș electoral al BeCS: ”Au acționat la indicația partidului de aceiași culoare galbenă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Legea și bunul simț, la fel ca și normalitatea nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni, rătăciți pe meleagurile moldovenești. Ieri seara, un grup radical al unui partid anonim, la indicația partidului de aceiași culoare galbenă, au distrus un panou electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, aflat în apropierea Gării din Capitală, a reacționat Corneliu Furculiță, liderul Fracțiunii parlamentare a PSRM, candidat la următoarele alegeri parlamentare din 11 iulie 2021.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Acești pitici politici s-au „lăudat cu lupta eroică” pe rețelele sociale, anunțând o mare „victorie” asupra unui banner, care, de altfel, este proprietatea privată a companiei ce prestează servicii contra plată pentru noi.

Aceiași pitici politici cred că, dacă, la indicația gălbuilor din PAS, vor arunca cu produsul vieții lor, vor ataca familiile noastre, inclusiv copiii, vor distruge proprietatea privată și vor „învinge” câte un banner electoral, așa vor câștiga voturi mai multe, atunci se greșesc amarnic. Poporul nostru n-a acceptat niciodată astfel de acțiuni murdare și rău mirositoare.

Sperăm că instituțiile de drept vor lua măsuri conform legii, iar observatorii vor lua atitudine în mod public față de aceste abuzuri și încălcări.

Din partea mea și a colegilor noștri vă promitem că, dacă veți mai insista cu astfel de acțiuni în afara cadrului legal și al bunului simț, veți obține exact ce meritați. Totul are măsură. Și răspunsul pe măsură”, a declarat Furculiță.

loading...

Comments are closed.