Politică

ULTIMA ORĂ // Șefa Aparatului vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari, este infectată cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șefa Aparatului vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari, este infectată cu COVID-19. Informația a fost confirmată de către unele surse medicale, susține autorul canalului Bazar politic de pe Telegram.

Potrivit sursei, COVID-19 pune stăpânire și pe Parlament. Astăzi a fost confirmată pozitiv la coronavirus șefa aparatului vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari. Informația a fost oferită pentru „Bazar politic” de surse medicale.

”Jurnaliștii pot să-l sune pe Slusari să-l întrebe de viață și dacă mai insistă pe ideea convocării de urgență a ședinței Parlamentului. Până acum au fost confirmați pozitiv doi deputați, democratul Eugen Nichiforciuc și socialistul Vladimir Mizdrenco”, notează autorul.

„Rezultatele au venit în această dimineață. Ultima dată noi ne-am văzut vineri, 22 mai. Deși rezultatele mele sunt negative, am decis că mă voi afla în izolare încă câteva zile”, a declarat Slusari pentru Deschide.md

”Categoric nu susținem ideea unor deputați din majoritatea parlamentară să blocheze activitatea legislativului pentru 2 săptămâni. Nu ar trebui să existe nici o diferență dintre aleșii poporului și medici, polițiști, vameși din prima linia, care imediat după testarea se întorc la muncă. Fracțiunea Platforma DA cere convocarea azi a Biroului Permanent pentru stabilirea următoarei ședințe plenare pentru vineri, 29 mai”, a transmis Slusari azi dimineață.

Vlad Plahotniuc folosește trei instrumente de desabilizare a situației în țară

loading...

Comments are closed.