Ultima oră: Silvia Radu revine la Primărie? Iată ce spune chiar ea

Chișinăuienii își pot lua Primăria înapoi, silvia radu, alegeri 20 mai, ion ceban

Dat fiind viitorul incert a lui Andrei Năstase legat de ultimele evenimente politice, fostul primar interimar Silvia Radu observă că se fac tot mai multe speculații vizavi de revenirea sa în fruntea Primăriei. În acest contex, ea vine cu o reacție oficială ca să fie clar la toată lumea care sunt planurile sale.

“O scriu și aici (pe Facebook), să ajungă și la cei care speculează în continuare: mi-am dat demisia din funcția de viceprimar imediat după alegeri tocmai pentru că așa mi s-a părut corect, odată ce s-au organizat alegeri primarul ales să poată conduce și să poată să își facă echipa așa cum vrea”, a spus Silvia Radu.

Așadar, Silvia Radu NU revine la primărie! Mai mult, ea speră ca orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând.

Telegraph Moldova amintește că Silvia Radu a deținut funcția de primar interminar din luna noiembrie 2017 până în aprilie 2018. La alegerile locale din 20 mai ea a candidat independentă și s-a clasat pe locul trei, după Ion Ceban (de la PSRM) și Andrei Năstase (de la Platforma DA), care au trecut în turul doi.

În prezent Silvia Radu s-a reîntors la activitatea sa precedentă. Împreună cu soțul său administrează un business agricol. 

Total
0
Shares
Total
0
Share