Politic

ULTIMA ORĂ! Silvia Radu și Nicolae Ciubuc sunt noii miniștri în Guvernul Filip. Cine a plecat?

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul ședinței săptămânale organizată de către Partidul Democrat din Moldova, președintele formațiunii, Vlad Plahotniuc a anunțat despre remanierele în Guvern. Modificări au loc în două ministere, acestea sunt Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Noii miniștri sunt Silvia Radu în cazul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Nicolae Ciubuc, fost șef la AIPA în calitate de Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului.

Plahotniuc afirmă că în opinia sa și a colegilor de partid, persoanele demise din funcțiile de ministru au muncit serios, și-au făcut datoria doar că cetățenii vor mai multă calitate în domeniile respective, vor rezultate mai rapide și vor o comunicare mai eficientă cu aceste ministere.

Liderul democraților a mai adăugat că în domeniile supuse remanierilor vor fi lansate mai multe proiecte ample de modernizare. Este nevoie de o abordare managerială mai serioasă, mai eficientă și mai curajoasă.

loading...

Comments are closed.