Economic

ULTIMA ORĂ // Transportatorii amenință că își vor sista activitatea pentru o săptămână

Pinterest LinkedIn Tumblr

Transportatorii amenință că își vor sista activitatea pentru o săptămână, în cazul în care autoritățile vor refuza să racordeze tarifele pentru călătorii. Avertizarea vine din partea președintelui Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Dacă nu vom fi auziți, atunci vom sista activitatea transportului interurban pentru o săptămână. Ulterior, vom protesta tot mai des și mai des. Nu ne vom opri, deoarece acțiunile ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale ne fac să fim tot mai uniți. I-am spus clar ministrului, dacă nu acceptați solicitările noaste cu privire la tarif, atunci prezentați calculele ministerului”, a declarat Oleg Alexa, într-un interviu.

Amintim că transportatorii vor ieși, joi, 16 decembrie, la un protest în fața Guvernului. Aceștia planifică să aducă în Piața Marii Adunări Naționale peste 200 de unități de transport din toată țara., iar rutele în această zi vor fi suspendate. Recent, și Asociația Patronală a Profesioniștilor din Transporturi a anunțat astăzi că se va alătura protestului național.

loading...

Comments are closed.