Ultima oră! Ucraina a pornit dosar penal pe numele Ludmilei Kozlovska de la Open Dialog! Atentat la integritatea Ucrainei și trădare de Patrie!

ludmila kozlovska, lobby pas, maia sandu bruxelles, nastase bruxelles, alexandru machedon, natalia morari, ludmila kozlovska, agenti servicii secrete ruse, agenti fsb moldova

Serviciul de Securitate din Ucraina a pornit o anchetă împotriva activistei Ludmila Kozlovksa, extrădată din UE pe motiv de colaborare cu serviciile secrete rusești pe motiv de violare a unității statale ucrainești și trădare de patrie, transmite wiadomosci.pl.

Ancheta a fost pornită în orașul Ujgorod din vestul Ucrainei. Ludmila Kozlovska afirmă personal că ar putea fi vorba de unele intercepții telefonice ale convorbirilor ei personale și obținerea accesului la conturile bancare ale Ludmilei Kozlovska și a soțului său.

Open Dialog, PAS cu DA, Ludmila Kozlowska, Maia Sandu, Ableazov, Andrei Nastase, Natalia Morari, TV8, Maia Sandu finantare, cine o finanteaza pe Maia Sandu, banii Maiei Sandu, din ce bani traieste Nastase, filtrul pas, filtrele maiei sanduOpen Dialog, PAS cu DA, Ludmila Kozlowska, Maia Sandu, Ableazov, Andrei Nastase, Natalia Morari, TV8, Maia Sandu finantare, cine o finanteaza pe Maia Sandu, banii Maiei Sandu, din ce bani traieste Nastase, filtrul pas, filtrele maiei sandu

SBU va verifica dacă Kozlovska a încălcat legislația Ucrainei cu privire la unitatea frontierelor naționale din Ucraina stabilite de Constituție sau promovarea unor mesaje care ar putea cauza încălcarea acestui punct din legea supremă ucrainească. Pe lângă acestea, Kozlovska este bănuită de trădare de patrie și înșelăciuni în proporții deosebit de mari.

În Republica Moldova, Ludmila Kolzovska și fundația Open Dialog au devenit cunoscute datorită relațiilor strânse a acestora cu opoziția de la Chișinău, anume liderii protestelor Maia Sandu și Andrei Năstase. Activista originară din Ucraina s-a evidențiat în special ca o bună prietenă a avocatei fugare Ana Ursachi care i-a reprezentat în instanță pe Grigore Petrenco și Veaceslav Platon.

În anul 2017, liderii celor două partide au fost prezenți la conferința organizată de fundația condusă de Kozlovska. Totodată, președinta Open Dialog și reprezentanții opoziției din Republica Moldova apar deseori în fotografii la Bruxelles, uneori însoțiți de deputații din Parlamentul European.

Total
0
Shares
Total
0
Share