Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // Vaccinul contra coronavirusului ar putea apărea în curând

Pinterest LinkedIn Tumblr

Coronavirusul se răspândește tot mai intens la nivel global, băgând frica în toată lumea. Dar se pare că în curând, vom avea vaccin contra COVID-19.

Potritvit celor de la The Jerusalem Post, în urmatoarele săptămâni va fi conceput un vaccin împotriva coronavirusului. Odată ce acesta va fi conceput, va trece cel puțin 90 de zile pentru a-l trece prin procesul de verificare și chiar mai mult până a ajunge pe piață.

Oamenii de știință sunt într-un proces accelerat pentru dezvoltarea primului vaccin împotriva coronavirusului, iar dacă totul va decurge conform planului, vaccinul va fi gata în câteva săptămâni și va disponibil în 90 de zile.

„Felicitări Institului de Cercetare Galileo pentru această decoperire. Sunt încrezut că va avea un progres rapid care ne va permite să oferim un răspuns amenințării reprezentate de COVID-19. Dată fiind nevoia de urgență la nivel global de un vaccin pentru coronavirus facem tot ce putem să accelerăm dezvoltarea sa. O să fie un vaccin administrat pe cale orală, fiind astfel accesibil publicului larg”, a spus directorul Institutului, David Zigon.

Citește și: Şase deţinuţi au murit în urma unei revolte într-un penitenciar din nordul Italiei

 

loading...

Comments are closed.