Politică

ULTIMA ORĂ! Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au aderat la Partidul Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce la sfârșitul săptămânii au părăsit Partidul Democrat și au dat de înțeles că aderă la grupul politic PRO Moldova, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, deputați în Parlamentul Republicii Moldova, au anunțat că aderă la Partidul Șor.

”Deputații sunt, în primul rând, aleșii poporului cărora oamenii le-au încredințat mandatul, dar nu mașini de vot ale unor lideri de partid care îi privesc ca pe propriii subalterni și așteaptă supunere oarbă pentru a-i folosi ca să-și promoveze propriile interese politice și personale.

Anume acesta a fost motivul principal pentru care săptămâna trecută noi, deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc am părăsit rândurile Partidului Democrat din Moldova. Ne dorim însă să continuăm agenda pe care ne-am asumat-o în fața oamenilor, să continuăm proiectele în folosul cetățenilor și al țării.

Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul „ȘOR”. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara.

Suntem convinși că alături de echipa Partidului Politic „ȘOR” vom reuși să realizăm programul nostru electoral pentru binele cetățenilor care ne-au acordat încrederea și pe care nu-i interesează atât culoarea politică a deputaților, cât lucrurile bune pe care le realizează”, a scris Violeta Ivanov pe pagina ei de pe Facebook.

Renato Usatîi: PRO Moldova este proiectul lui Șor

loading...

Comments are closed.