Vlad Batrîncea a prezentat echipa și obiectivele Comitetului Executiv al PSRM

PSRM lansează școala de cadre, unde vor fi pregătiți 100 de specialiști, care vor veni la cârma instituțiilor statului, după ce regimul PAS va fi dat jos. Anunțul a fost făcut de către Secretarul Executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, în cadrul unei conferințe de presă, unde a fost prezentată noua echipă de conducere a partidului.

“Suntem cinci persoane, care fac parte din noul Comitet Executiv al PSRM, cu un mandat de 4 ani. PSRM este cel mai mare partid din Republica Moldova, cel mai bine organizat, cel mai bine pregătit pentru luptă în opoziție și cel mai bine pregătit pentru guvernare. Ce are PSRM și nu au oponenții – sunt oamenii”, a declarat Vlad Batrîncea.

Batrîncea spune că noua echipă de conducere a PSRM în continuare va opta pentru neutralitatea și independența Republicii Moldova.

“Actuala guvernare, după ce a condamnat oamenii la sărăcie, mai sperie moldovenii și cu război. Pentru noi este categoric că Republica Moldova nu va participa în campanii militare. Republica Moldova este o țară pașnică”, a precizat Batrîncea.

Batrîncea a precizat că PSRM va folosi toate metodele legale, inclusiv protestele, pentru a da jos regimul PAS.

“PSRM are profesioniști, oameni care au condus instituții și au obținut rezultate. Azi doar noi știm ce trebuie de făcut pentru a reîntregi Republica Moldova. Cu Partidul Socialiștilor a fost mai bine și va fi mai bine”, a mai spus Vlad Batrîncea.

Amintim că pe 29 ianuarie, Consiliul Republican al PSRM a ales componența Comitetului Executiv. În conformitate cu noul statut, Comitetul Executiv este organul colegial de conducere al partidului pentru un mandat de 4 ani. Astfel, din componența noului organ de conducere al PSRM fac parte: Vlad Batrîncea, Olga Cebotari, Grigore Novac, Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi.

Total
0
Shares
Total
0
Share