ULTIMA PROMOȚIE // 48 de polițiști și polițiste de frontieră au primit diplomele de absolvire

Astăzi, 25 iunie 2024, în cadrul Centrului de Excelență al Poliției de Frontieră, a avut loc ceremonia de absolvire a celei de-a 16-a promoții de absolvenți. Aceștia sunt ultimii specialiști pregătiți la respectiva instituție, deoarece Centrul urmează a fi alipit la Academia Ștefan cel Mare.

La eveniment au fost prezenți Daniella Misail-Nichitin, Secretar de Stat al Ministrului Afacerilor Interne, comisar-șef Ruslan Galușca, Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, dar și reprezentanți ai administrației publice locale.

“Emoțiile absolvenților au fost împărtășite de părinții și rudele acestora care au urmărit festivitatea cu deosebită bucurie și trăiri pentru tinerii absolvenți.

În timpul evenimentului festiv, tinerii polițiști de frontier au primit diplomele de absolvire, care valorifică munca depusă timp de doi ani, în perioada studiilor în cadrul Centrului de Excelență al Poliției de Frontieră.

În discursul de felicitare șeful IGPF a subliniat: „Stimaţi absolvenți, dragi colegi, ceremonia de absolvire marchează finalul unei etape importante în formarea profesională a absolvenților și începutul unei cariere promițătoare în serviciul Poliției de Frontieră. Suntem mândri de realizările voastre și vă dorim succes în toate misiunile viitoare”.

Evenimentul a culminat cu trecerea întreg efectivului cu pas defilare pentru a da onorul superiorilor fiind acompaniat de Fanfara Poliției de Frontieră”, este comunicatul IGPF.

Total
0
Shares
Total
0
Share