Alte știri

Ultimul anunț care a șocat lumea fotbalului: Zlatan Ibrahimovic își schimbă echipa în 2019?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atacantul suedez, Zlatan Ibrahimovic, și-ar putea schimba echipa în perioada transferurilor din ianuarie. Echipa AC Milan care are un început de sezon nu prea reușit este interesată să îl transfere pe Ibrahimovic în Seria A.

Ibrahimovic, care a împlinit miercuri 37 ani, joacă în prezent la Los Angeles Galaxy, în Liga profesionistă nord-americană (MLS), cu care are semnat un contract până în decembrie 2019, însă nu exclude o plecare anticipată din Statele Unite.

Starul suedez a reușit să înscrie 20 de goluri în primele 24 de meciuri pentru echipa din Los Angeles. Zlatan Ibrahimovic a mai jucat la AC Milan între 2010 şi 2012, marcând 56 de goluri în 85 de meciuri disputate pentru „rossoneri”.

În anul 2011 Ibrahimović a fost cel mai bine plătit fotbalist din Italia. El a primit de șase ori Balonul de Aur din Suedia, premiul pentru cel mai bun fotbalist al acestei țări, și este singurul care a câștigat premiul mai mult de două ori. În timpul ce era la Inter, el a câștigat de trei ori Serie A, iar în 2009 a fost golgheter în Serie A cu 25 de goluri marcate. Transferul lui Ibrahimović de la Inter la Barcelona s-a făcut pe 27 iulie 2009 și a fost al treilea cel mai scump transfer (69 milioane de euro) din toate timpurile.

loading...

Comments are closed.