Social

Ultimul mesaj a lui Sergiu Gavriliță postat pe Facebook: „Timpul e foarte repezit…”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vestea trecerii în neființă a jurnalistului Sergiu Gavriliță, la doar 45 de ani, i-a cutremurat pe mulți dintre cei care l-au cunoscut. Fondatorul Revistei VIP Magazin suferea de mai multă vreme de o afecțiune la pancreas și în cele din urmă boala l-a răpus.

În ultima sa postare pe Facebook, Sergiu Gavriliță parcă și-ar fi prevăzut sfârșitul nemilos.

„…Timpul e foarte repezit… si fiecare decide cum si cu cine va pleca… Frank Sinatra a decis sa plece cu mafia americana, Kobzon cu cea ruseasca… Diva noastra Anastasia s-a decis si ea… probabil avind cumva complexul Sofia Rotaru, prietena renumitului criminal rus Yaponcik… dar fiecare isi alege calea… sa nu judecam strict… mai ales femeile… ele-s tare vulnerabile… mai ales Dabija…  … si nici o melodie si carte nu va mai avea valoare…”, scria Sergiu Gavriliță pe 28 august. De atunci el n-a mai transmis nici un mesaj pe contul său de socializare.

vip magazin, sergiu gavrilita, rodica cioranica, republica moldovaSergiu Gavriliță s-a născut la 10 septembrie 1973 în satul Costești, raionul Ialoveni. A studiat la facultatea de jurnalism a Universității de Stat din Moldova și întreaga viață s-a dedicat muncii în acest domeniu. A fost căsătorit cu jurnalista, Rodica Ciorănică, împreună cu care a fondat prestigioasa revistă VIP Magazin.

vip magazin, sergiu gavrilita, rodica cioranica,

loading...

Comments are closed.