Alte știri

Un alt partid parlamentar a depus actele la CEC: ”Să lăsăm FAPTELE să VORBEASCĂ despre formațiunile politice”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova a depus astăzi actele pentru înregistrare în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Liderul democrat Pavel Filip a spus că își dorește ca de data aceasta să se facă o ALTFEL de campanie electorală: o campanie a FAPTELOR și nu a declarațiilor goale.

„Să lăsăm FAPTELE să VORBEASCĂ despre formațiunile politice. Îmi doresc să avem o luptă a ideilor, o luptă a viziunilor, nu doar declarații tari, critici și multă murdărie în această campanie. PDM a făcut primul pas, a venit cu Plan de țară, pe care va fi bazat și programul nostru electoral. Și îmi doresc ca și alte formațiuni politice să vină cu o viziune pentru țară”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democrat s-a arătat convins că PDM se va regăsi în următorul parlament și va face diferența, asigurând o majoritate pro-europeană care să facă ireversibil parcursul european al Republicii Moldova.

„PDM este un partid cu tradiții, cu cele mai bune structuri în teritoriu și este formațiunea politică cu resursa umană cea mai puternică. Avem în partid oameni care au în spate realizări concrete: miniștri, președinți de raioane, primari, oameni care au condus instituții de stat. Mizăm pe oamenii care pot face diferența, care înțeleg ce înseamnă un plan de țară, o viziune pentru Republica Moldova și nu se vor lăsa ademeniți doar de declarații populiste”, a menționat președintele PDM.

loading...

Comments are closed.