Un articol recomandat femeilor: 7 semne care identifică un bărbat bun la pat!

Ce trebuie să evitați după ce faceți sex, republica moldova, o partida de amor, sotul si sotia familie copii, relatii de dragoste, filme prono 2019, video pentru adulti 

Atunci când îți dorești o relație de lungă durată, e cazul să stabilești exact conexiunile dintre tine și partener, mai ales la nivel sexual. Care sunt semnele care îți arată la ce să te aștepți de la el în domitor?

1. Modul în care abordează subiectele într-o conversație.
Specialiștii spun că un bărbat care trece repede de la un subiect la altul nu se pot concentra suficient pe ceva și de aici și stângăcia în dormitor.
Un semn clar că partenerul tău este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului este faptul că acesta oferă detalii la orice subiect abordat și nu uită să revină asupra unui aspect.
 
2. Te potrivești cu el pe ringul de dans.
Nu contează dacă iubitul tău mai iese din ritm, ci contează să vă sincronizați. Dacă vă mișcați de parcă ați exersat mult înainte, iar mișcările voastre se potrivesc și se completează, atunci este un semn clar că o să vă potriviți perfect și în dormitor.
 
3. Sărută bine.
Dacă partenerul tău te sărută cum îți place și în plus îți provoacă fluturi în stomac și îți trezește dorințe ascunse, este clar că vă veți potrivi în dormitor și că te vei bucura de plăcere alături de el.
Tehnica prin care te sărută spune foarte multe despre el ca persoană și despre modul în care se descurcă în dormitor. Dacă te sărută pasional și-ți mai trece și o mână prin păr în acest timp, merită să încerci.
 
4. Nu se laudă cu experiențele lui intime.
Un bărbat care se laudă și spune că poate aduce orice femeie în culmile extazului, înseamnă că nu prea are încredere în propriile forțe și doar gura este de el.
Un bărbat adevărat nu se va lăuda niciodată cu ceea ce poate face în dormitor, ci îți va demonstra în momentul în care va avea ocazia.
 
5. Vine cu propuneri despre cum să vă petreceți timpul liber împreună.
Evită bărbații care nu vin cu inițiative spun mereu „facem cum vrei tu”. Dacă nu este inventiv când vine vorbe de ceva mărunt, înseamnă că nu va excela nici în dormitor pentru că nu are imaginație.
 
6. Nu îți face complimente.
Dacă un bărbat îți face complimente încă de la primele întâlniri în legătură cu aspectul tău fizic, înseamnă că vrea să-ți intre în pat cât mai repede posibil.
Totuși, dacă iubitul tău te flatează de cele ma multe ori și îți spune că te apreciază și că îi place modul cum gândești, atunci va face tot posibilul să te păstreze și se va concentra pe satisfacerea ta în dormitor.
 
7. Fii atentă la caracterul său.
De cele mai multe ori, caracterul unei persoane spune foarte multe despre modul în care se descurcă în dormitor. Dacă iubitul tău este grijuliu, tandru și atent cu tine, atunci fii sigură că și în dormitor va avea la fel de multă grijă de plăcerea ta.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share