Un automobil cu nereguli a fost ridicat de la vama Leușeni

Un automobil a fost ridicat în punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe motiv că proprietarul a prezentat certificatul de înmatriculate pentru alt mijloc de transport. Cazul a fost înregistrat în data de 16 noiembrie 2023, pe direcția ieșire din Republica Moldova.

Astfel, în jurul orei 19:30, pe pista de control s-a apropiat un microbuz de rută Moldova – Belgia care tracta pe o platformă un automobil de model Mercedes-Benz. În cadrul verificărilor, șoferul de microbuz, un cetățean moldovean de 50 de ani, a prezentat toate actele necesare pentru autoturism. Ca urmare, polițiștii de frontieră au depistat că numărului de identificare (VIN) al caroseriei nu corespund cu cele înscrise în certificatul de înmatriculare al vehiculului tractat. La fel, s-a stabilit că autoturismul de fapt era înmatriculat în regiunea transnistriană.

Conform procedurilor legale, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest întreprind măsurile corespunzătoare cu cercetarea tuturor circumstanțelor pe caz.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share